Utvik: - Det har smelt litt ekstra denne uka

Bjørn Inge Utvik gir deg siste nytt før kampen mot Odd.

- Det har vært bra denne uka. Vi fikk en utblåsning på trening der det smalt litt ekstra og. Det tror jeg bare vi har godt av for å vise at det betyr litt ekstra. Fotball er følelser, så det er viktig å få det ut og vise at vi vil få det til. Jeg tror det er bra for hele laget at det smeller litt ekstra av og til, sier midtstopperen.

Tabellnaboer

Sarpsborg 08 er inne i en tøff periode resultatmessig. Lørdag venter Odd på Skagerak Arena, et lag som ligger like over de blåhvite på tabellen.

- Alle kamper er viktige og vi går inn for å vinne hver en kamp. Vi er i en litt tøff periode, men det er en del av gamet. Vi må sørge for å reise oss sammen, stå godt som en gruppe og gå ut der som et lag og ta tre poeng. Det er på tide, erkjenner Utvik.

Ønsker å skape sjanser

En seier i Skien vil kunne sende Sarpsborg 08 et byks oppover tabellen. Situasjonen er den samme for Odd, som i motsetning til Sarpsborg 08s 19 poeng, står med 20.

- Det blir nok en tøff kamp der de dropper ned med en spiller defensivt og flytter opp en ekstra offensivt.

- Det blir fort en kontrollert kamp der vi kommer til å styre en del og de kommer til sitt. Vi må sørge for å være tålmodige nok, bearbeide dem og angripe de riktige rommene. Da skal vi komme til bra med muligheter, sier Utvik.

Se hele intervjuet med Utvik her:

Annonse fra Eliteserien: