Utvik inviterte medlem hjem på middag

Stian Høydahl vant et hyggelig middagsbesøk hjemme hos Bjørn Inge Utvik.

Annonse:

Som en del av en medlemskonkurranse for alle klubbens medlemmer var Stian Høydahl den heldige vinneren av en middag servert av Bjørn Inge Utvik hjemme hos midtstopperen selv. 

Guttene fant fort tonen og det ble mye fotballsnakk rundt middagsbordet. 

- Det var veldig hyggelig, Bjørn Inge tok med veldig godt imot og fremstår som en utrolig jordnær og fin fyr. Det var veldig interessant å høre om livet som en fotballproff og spesielt i en tøff periode med mye opptrening hvor han var veldig åpen. I tillegg var maten knallgod! Forteller en smørblid Stian Høydahl. 

Utvik som har begynt sin egen blogg har ofte lagt ut middagoppskrifter som ser fristende ut. For Stian stilte han opp med Indrefilet og en eple croumble til dessert. 

- Jeg er veldig glad i å lage mat, og det er bare hyggelig å invitere folk som er glad i klubben vår. Medlemmene og supporterne er viktig og det må vi spillerne også vise, forteller Utvik. 

Etter middagen så guttene høydepunkter fra Europa League fra fjoråret som fikk mange gode minner tilbake for begge to. Før kvelden ble avsluttet fikk også Stian med seg en kampbrukt drakt fra Bjørn Inge som en takk for en hyggelig kveld. 

Stian som valgte å melde seg inn for knappe to uker siden er stolt av å være medlem og kunne støtte klubben i sitt hjerte. 

- Jeg valgte å melde meg inn som medlem fordi det støtter klubben jeg heier på og det var gode fordeler å hente. Jeg håper jeg vinner neste konkurranse også, avslutter Stian med et smil. 

Fyll inn skjemaet i bunn av artikkelen og meld deg inn i klubben.

Annonse fra Eliteserien: