Utviklingsforum for samarbeidsklubbene på stadion

Søndag 1.september møttes Sarpsborg 08 sine samarbeidsklubber til et utviklingsforum på Sarpsborg Stadion.

Annonse:

Det møtte opp mange ivrige fotballtrenere og engasjerte fra samarbeidsklubbene denne søndagen, som ble avsluttet med Sarpsborg 08 - Viking. Målet med forumet var å kunne bidra til økt kompetanse og motivasjon for alle de som bidrar for toppfotballen i Sarpsborg. 

Forumet var variert med innhold fra gutte-og jentesatsningen. Sander Solberg og Rocky Paula fra G16 pratet om guttetreningene med forberedelser, gjennomføring og evaluering. Videre pratet Mike Speight og Rune Kjelvik fra damelaget om jentesatsningen til klubben på både A-lag og akademi. Akademiet sin fysioterapeut Sondre Olstad kom innom og pratet om fysisk trening, samt hva som var viktig før, under og etter sesongen. 

- Det ble mye faglig og litt diskusjoner rundt ulike temaer. Det er alltid godt å kunne pratet ut om utfordringer man har i hverdagen som trener. Forhåpentligvis kunne vi bidra med noe med dette innholdet, forteller Erland Johnsen. 

Mot slutten pratet Andre Bergdølmo og Vegard Haslerud om juniorkampene. Her var forbedredelser, gjennomføring og evaluering samt individuell oppfølgning nøkkelord. 

Sarpsborg 08 og Erland Johnsen hadde også en overraskelse til breddeklubbene hvor Tobias Heintz møtte opp.

- Tobias pratet om sin utvikling i sin breddeklubb (Sprint Jeløy) og sine steg til å bli proff i utlandet. Jeg tror og håper at det falt i god smak hos samarbeidsklubbene med en slik historie. Det er jo det vi drømmer om! Avslutter Erland smilende.

Annonse fra Eliteserien: