Uvirkelig tap i Kristiansand

Sarpsborg 08 radet opp sjanse på sjanse, men på tampen glapp alt. Start vant 1-0.

Sarpsborg 08 kom klart best ut av startblokkene på Sør Arena og var det førende laget de første 45 minuttene.

Tolv minutter ut oppgjøret kom de blåhvites første sjanse, men Tobias Heintz' skuddforsøk fra 20 meter snek seg like utenfor.

Flere store sjanser

Fem minutter senere produserte Sarpsborg 08 to gode angrep på stripe. Først kom Askar seg fri, men skuddforsøket gikk utenfor. Deretter var Patrick Mortensen svært så nære å skli inn et innlegg fra venstre.

Sarpsborg 08 styrtedet meste på Sør Arena før sidebytte og etter drøye halvtimen var Mikkel Agger nære å sende gjestene foran. Dansken ble satt flott igang av Vasyutin, dro seg forbi sin oppasser og fyrte fra skrått hold. Dessverre like utenfor.

Den kanskje største muligheten før pause tilfalt nok likevel Tobias Heintz. Mossingen fikk avslutte helt alene foran mål, men igjen utenfor.

0-0 sto seg til pause, men Sarpsborg 08 sluttet ikke å produsere sjanser etter sidebytte.

Start scoret på tampen

Askar og Mortensen hadde begge fine skuddforsøk de første 10-15 minuttene etter pause, men nærmest var nok sistnevnte da han i det 65. minutt headet i tverrligger.

I en kamp der Sarpsborg 08 skapte klart, klart mest og utrolig nok ikke scoret, gikk det som det måtte gå. På Starts andre sjanse i kampen, etter klabb og babb på en dødball, var Bringaker framme og satte inn 1-0.