Veronica Fredriksen Ribe blir ansvarlig for J17 og jenteakademiet

- Jeg kommer inn med mye erfaring og passion.

Annonse:

Veronica Fredriksen Ribe blir ansvarlig for jenter 17-laget og akademiet på jentesiden. Mossingen har i år vært assistenttrener på a-laget, men tar i 2022 fatt på nye oppgaver.

- Hovedansvaret vil ligge på å utvikle de unge jentene som kommer opp og skal slå seg inn i a-lagstroppen. Jeg ønsker å utvikle spillerne til å nå sitt fulle potensiale. Jeg er glad i detaljer og laget, men setter også menneskelige relasjoner veldig høyt.

Fredriksen Ribe har trent flere guttelag i alderen 6-15 år. Hun har vært akademitrener og drevet fotballskoler og turneringer for både gutter og jenter.

- Jeg har en solid og ganske bred erfaring sånn sett. Jeg kommer inn og vet hva som kreves for å bli god på damesiden. Jeg har masse passion og energi og stiller høye krav til meg selv og de rundt. Så sper jeg selvsagt på med mye omsorg, sier Fredriksen Ribe.

Den nye kontrakten strekker seg over 2022 og 2023.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene. Det blir nok et tett samarbeid med Leif Tsolis på damelaget. Etter å ha vært assistenttrener i år, kjenner jeg godt til hvordan det jobbes rundt damelaget, sier hun.

Annonse fra Eliteserien: