Vi er sarpingær alle sammen-kamp

DNB, Sarpsborg Idrettsråd, spillerne og Sarpsborg 08 går sammen om å invitere sarpinger på kamp mot Sandefjord.

Annonse:

- Da vi fikk innspill om at Idrettsrådet og DNB kunne tenke seg å gjøre noe for sarpinger som ikke alltid får vært 08-kamp, kastet vi oss rundt, sier salgssjef for privatmarkedet, Alexander Klaussen.

DNB og Idrettsrådet gleder seg

Idrettsrådet og deres samarbeidspartnere, DNB og spillergruppa i Sarpsborg 08 går inn med betydelige summer for å lage en festkveld på Stadion. Det gjør at 600 - i første omgang - barn, unge og familier i Sarpsborg kan få oppleve toppfotball på Stadion når Sarpsborg 08 avslutter eliteseriesesongen på Stadion 11. november.

- Som stolt sponsor av Sarpsborg 08 ønsker vi at flere får anledning til å oppleve magien på Stadion. Tiltaket her sammen med Idrettsrådet og Sarpsborg 08 gir oss en god anledning til å gi tilbake til lokalsamfunnet, sier regionbanksjef i DNB, Ann Veronica Olsen.

- Gjennom arbeid vi i Idrettsrådet gjør ut mot klubber og foreninger i Sarpsborg, har det blitt ganske tydelig for oss at ikke alle kan ta seg råd til en kamp på Stadion med familien. Sammen med DNB og Sarpsborg 08 håper vi å skape en magisk kveld for disse, sier Ole-Henrik Andersen i Idrettsrådet.

Gode plasser

Han har allerede vært i kontakt med flere miljøer som ønsker å benytte seg av tilbudet. 

- Responsen har vært formidabel. Vi oppsøker disse miljøene selv, da ikke alle nødvendigvis får med seg tiltaket. Vi tror det er best å gjøre det slik. Sarpsborg 08 har også lovet å bistå med en blå overraskelse til alle som kommer, sier Andersen.

- Det tror vi kommer til å bli bra. Det er veldig fine plasser og familiene får oppleve våre syngende supportere på nært hold. Vi gleder oss og er sikre på at de gjør det samme, sier Klaussen.

Annonse fra Eliteserien: