Victor Emanuel Halvorsen er klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 kjøper fri Victor Emanuel Halvorsen fra Kjelsås. 19-åringen har signert en kontrakt ut 2026-sesongen.

- Jeg er en hardtarbeidende midtbanespiller som er glad i å vinne fotballkamper. Jeg er glad i dueller. Det er fullt mulig jeg taper noen av dem, men da blir jeg litt sint. Duellspill er nok min største styrke, sier den robuste 19-åringen.

Valgte Sarpsborg over andre klubber

Victor Emanuel Halvorsen har signert en avtale med Sarpsborg 08 ut 2026-sesongen i konkurranse med flere andre klubber.

- Jeg har sett mye Sarpsborg denne sesongen. De spiller fin fotball og jeg har snakket med folk om klubben og trenerteamet. Det virker som det er et herlig miljø her - et miljø jeg kan lære mye av. Jeg har en drøm om å komme meg ut en gang. Det å være i Sarpsborg tenker jeg er en veldig fin mulighet. Jeg har allerede møtt spillergruppa og ser det er mye å lære her, sier Halvorsen.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

Halvorsen blir først å se på banen for Sarpsborg 08 neste sesong. Sarpsborg 08 har gjort en avtale med Kjelsås om at midtbanespilleren fortsetter sesongen på Oslos tak.

- Victor fullfører sesongen med Kjelsås og får med seg verdifull spilletid i 2. divisjon og en spennende cupsemifinale mot Molde. Vi gleder oss til å få ham med for fullt når Kjelsås-sesongen er over. Vi har sikret oss en av de beste midtbanespillerne i 2004-kullet og en av 2. divisjons beste spillere, sier Bjørge Øiestad.

- Et stort talent

Lederen av sportsutvalget er tilfreds med å ha signert Kjelsås-spilleren. Selv beskriver Øiestad nysigneringen slik:

- I Victor har vi sikret oss et stort talent. Han er robust, god med ball, har stor løpskraft. I tillegg har han en skudd- og innleggsfot med trøkk i. Han er spesielt god i det «lange» spillet, drar gjennom ledd og er en ung, treningsvillig og veldig seriøs type vi mener vil passe godt inn hos oss.

19 år gamle Halvorsen er sentral midtbanespiller og har, tross sin unge alder, allerede notert seg for 52 kamper for Kjelsås i NM og 2. divisjon. Denne sesongen har han tre scoringer og én målgivende pasning fordelt på de 12 kampene han har spilt i PostNord-ligaen. 

Victor Halvorsen.jpg
PENN PÅ PAPIR: Halvorsen signerte sin 08-kontrakt onsdag ettermiddag.

Annonse fra Eliteserien: