Viktig info til deg med sesongkort

Slik blir fornyelsesprosessen for sesongkort til 2020-sesongen

Sarpsborg 08 har fått ny billettleverandør. Fra og med dags dato er det TicketCo som står for levering av sesongkort og billetter til Sarpsborg 08 og deg som kunde. Det er nå slutt på brukernavn og passord for å fornye sesongkortet.

Dersom du har hatt sesongkort i 2019 vil du i løpet av de nærmeste dagene motta SMS og/eller e-post med en egen lenke du må benytte for fornyelse.

Benytt deg av denne lenken dersom du ønsker å sikre deg samme plass(er) også i 2020. Sesongkortet gjelder alle ordinære kamper i eliteserien i 2020.

Fristen for å fornye sesongkort er 31. januar.

Slik gjør du:

Klikk på lenken du mottar på SMS/e-post og følg de enkle stegene for å fornye sesongkortet ditt. Om du i løpet av uken hverken har fått SMS eller e-post - send oss en mail på [email protected], så sender vi den til deg.

Digital løsning

Sesongkortene i 2020 kommer i utgangspunktet i digital versjon til nedlasting og bruk på mobiltelefonen. Ønsker du plastkort må du huke av for dette under kjøpsprosessen. Plastkortene vil ta noe tid å produsere. Mer informasjon om avhenting vil komme når disse er produsert.

Bedriftskunder kan se bort fra denne e-posten. Deres sesongkort håndteres fortløpende av Sarpsborg 08s markedsavdeling.

Slik lagrer du sesongkortet på telefonen:


Annonse fra Eliteserien: