Zachariassen ut 2020

Kristoffer Zachariassen har skrevet langtidskontrakt med Sarpsborg 08.

- Jeg har vært veldig fornøyd med det som har blitt gjort til nå. Jeg er glad og kjempestolt over å kunne forlenge med ytterligere to år, sier Kristoffer Zachariassen.

Kjøp billett til Viking-kampen her!

Midtbanespilleren har tatt Sarpsborg 08 med storm etter overgangen fra Nest Sotra. Nå har 23-åringen forlenget sin opprinnelige kontrakt til 2018 med ytterligere to år og blir S08-spiller ut 2020-sesongen.

Håper framgangen fortsetter

- Sarpsborg 08 er en helt fantastisk klubb som tar nye steg hele tiden. Jeg håper det fortsetter. Det er veldig betryggende å skrive under på en så lang kontrakt, sier han.

- Vi er veldig glad for at Kristoffer ønsker å skrive en langtidskontrakt med oss. Han har rett og slett vært utrolig imponerende så langt. Vi visste vi hentet en arbeidsmaur, men at han skulle være så god hadde vi nok kanskje ikke trodd, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Den fotrappe vestlendingen har tatt nivået i Eliteserien fra dag én. I sin første kamp noterte han seg også for en scoring.

Energispiller

- Kristoffer er en energispiller. Han binder sammen laget vårt på en veldig fin måte og tilfører voldsomt med energi. Hans arbeidsinnsats er upåklagelig og smitter over på de andre rundt ham på banen, mener sportssjefen.

- I tillegg er «Doff» en suveren ambassadør utenfor banen. Han kommer til å være med på å utvikle den allerede meget gode treningskulturen vi har i klubben. Slike spillere skal vi ikke undervurdere, utdyper Berntsen.

Annonse fra Eliteserien: