08 kjøper Florø-profil

Lynraske Rashad Muhammed er klar for to år i Sarpsborg 08.

- Rashad er en spiller med voldsom x-faktor. Han har en fart få i den norske toppfotballen kan matche. Et dyr! sier Thomas Berntsen.

Ekstrem fart

- Vi har sett hva Rashad er kapabel til i forhold til skudd, dødballene hans og den ekstreme farten. Vi har gjort en grundig undersøkelse selv og har i tillegg sjekket referanser hos mange. Alle er samstemte. Rashad vil tilføre oss mye spennende, fastslår Berntsen.

Kjøp billett til mandagens Godset-kamp her!

Muhammed kommer opprinnelig fra Frankrike, men har vært en åpenbaring i Florø etter at han kom dit i 2016. På 14 kamper fra start denne sesongen, har han notert seg for tre scoringer og åtte målgivende pasninger.

- Han går for å være den beste offensive spilleren i OBOS-ligaen. Det er litt Luton Shelton over ham, hvis noen husker han fra Vålerenga-tiden, sier Berntsen og hinter til den voldsomme farten.

Signert til sommeren 2019

- Rashad kan spille både kant og spiss. I tillegg til å være rask, har han en voldsom høyreslegge.

- Er dette en dyr overgang for Sarpsborg 08?

- Nei, ikke spesielt. Vi har fulgt Rashad over tid. Når vi henvendte oss til Florø, sto ikke de akkurat i veien for å løse dette. Det var gode forhandlinger og Florø for en velfortjent kompensasjon, sier Berntsen.

Muhammed har signert en kontrakt som strekker seg fram til sommeren 2019.

Se Rashad Muhammed i aksjon her:


Annonse fra Eliteserien: