Anton Skipper er klar for Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 og Brøndby er enige om en overgang for den talentfulle midtstopperen Anton Skipper (21).

- Sarpsborg får en klok og hurtig spiller og en som elsker å spille med ballen, men også vet hva som skal til defensivt. Jeg søker hele tiden utvikling, så jeg kommer til å stille krav til både meg selv og de rundt meg, sier Anton Skipper.

Flere u-landskamper for Danmark

Forsvarsspilleren kommer til Sarpsborg 08 etter å ha spilt for Brøndby. 21-åringen har representert Danmark totalt 16 ganger på aldersbestemt nivå, senest for U21-landslaget i 2021.

Annonse:
- Skipper er en høyreist, solid midtstopper som har spilt kamper for Danmark U21 og jevnlig banker på døra for å være med i diskusjonen om en plass i et meget talentfullt dansk U21-landslag. Vi tror han med et miljøskifte kan ta ytterligere steg sammen med oss, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Det er også noe av grunnen til at Sarpsborg 08 har signert en treårskontrakt med 21-åringen.

- Skipper er en vi forventer vil være med å kjempe om en startplass øyeblikkelig. Han har vært involvert i både Champions League-kvalifisering og Superliga-kamper for et veldig godt Brøndby-lag. Konkurransen der er stor, men vi tror som sagt at et miljøskifte vil være med å gjøre ham enda bedre, sier Berntsen.

- En megagod mulighet

Selv ser Skipper på Sarpsborg 08 som et fint steg nå.

- Sarpsborg er en megagod mulighet til å komme ut fra Danmark og vise hva jeg kan. Samtidig var det avgjørende at klubben viste god interesse for meg. Jeg har et mål om å spille så mange kamper som mulig. Jeg vil utvikle meg hver dag og vise hva jeg kan som fotballspiller, sier han.

- Jeg kjenner ikke laget godt nok, men det er klart vi må sikte så høyt som mulig. Jeg vil anta alle har den ambisjonen. Vi får ta kamp etter kamp og sikte oss inn på tre poeng hver kamp. Jeg er sikker på at vi nok skal få en god sesong, avslutter Skipper.

Annonse fra Eliteserien: