Laurent Jacques Mendy: - Jeg kan ikke vente på å komme til Sarpsborg 08

Laurent Jacques Mendy gleder seg stort til å møte sine nye lagkamerater i Sarpsborg 08.

- Jeg kjenner til både Krépin Diatta og Ismael Coulibaly. Jeg kjenner også Sarpsborg 08 gjennom dem. Sarpsborg er en fin klubb for meg til å ta et nytt steg. Jeg har vært på hjemmesiden for å gjøre meg kjent og sett de siste tre kampene. Jeg gleder meg og er utrolig takknemlig over å ha fått sjansen i Europa og Norge, sier Mendy. 

God toveisspiller

Mendy er nå sammen med sin agent Youssoupha Fall i påvente av visum for å ta seg til Sarpsborg. Agent Fall, som Sarpsborg 08 har et godt samarbeid med gjennom Oslo Football Academy, beskriver Mendy som en talentfull spiller.

I SENEGAL: Mendy, som blir 19 i november, kan knapt vente på å reise til Sarpsborg.
I SENEGAL: Mendy, som blir 19 i november, kan knapt vente på å reise til Sarpsborg.

- Han spiller sentral midtbane og kan bidra både offensivt og defensivt. Laurent er teknisk og jeg er trygg på at han har kvaliteter til å spille på et høyt nivå, sier Fall.

Før han utdyper:

- Han er ikke den raskeste, men likevel er han kvikk. Laurent er en midtbanespiller med nese for mål og en gutt som gleder seg veldig til å komme til Sarpsborg for å ta det neste steget.

Veldig klar for avreise

- Laurent er veldig motivert og spør meg stadig om når han kan reise til Sarpsborg. Jeg sier hele tiden straks, ler Fall.

Når Mendy faktisk er på plass i Sarpsborg, er fortsatt noe uvisst. Som senegalesisk beboer, er Mendy fra et område utenfor Schengen. Det betyr at han blant annet må ha visum før han kan komme til Norge.

Annonse fra Eliteserien: