Salétros fra start mot Orenburg

Anton Salétros får sjansen fra start når Sarpsborg 08 møter russiske Orenburg fredag.

Sarpsborg 08 ankom Spania mandag og har hatt flere gode treningsøkter under perfekte forhold i Marbella.

Kjøp sesongkort for 2020 her!


- Det har vært veldig bra med gode forhold. Alt er kjempebra organisert. Vi har trent godt. Det føles bra. Alle spillere som er med på leiren har trent utenom en syk Mate og søndag kommer Olstad, Vetti og Ruud Tveter ned i tillegg. Det ser bra ut, sier hovedtrener Mikael Stahre.

Fredag venter det russiske toppserielaget Orenburg klokka 16.00. Hva sarpingene kan vente seg av motstand er ikke Stahre helt sikker på.

- Vi må regne med et fysisk og godtspillende Orenburg, men man vet aldri helt sikkert med den type motstand her nede. Det blir uansett godt med en ny kamp, sier han.

Annonse:
Underveis kan det fort være vi får stifte bekjentskap med flere av nysigneringene. Anton Salétros spiller i alle fall fra start.

- Jeg syns alle de nye har sett bra ut på trening. Vi håper å få se flere av de nye spillerne. Om ikke alle kommer i aksjon i morgen, har vi også en kamp mot Torpedo Moskva neste uke. Det som i alle fall er sikkert er at alle har vist seg fint fram til nå.

Sarpsborg 08 stiller med følgende lag mot Orenburg: David Mitov Nilsson - Magnar Ødegård, Bjørn Inge Utvik, Nicolai Næss - Sulayman Bojang, Jonathan Lindseth, Anton Salétros, Joachim Thomassen - Ole Jørgen Halvorsen, Jørgen Strand Larsen, Mohamed Ofkir

Annonse fra Eliteserien: