Simen Vidtun Nilsen forlenger med Sarpsborg 08

Den lokale keeperen har signert en avtale med Sarpsborg 08 ut juli 2025.

- Simen er en keeper vi har stor tro på. Han er i konstant utvikling og en vi har stor tro på i framtiden. Ny kontrakt gir både han og oss forutsigbarhet, så det er vi veldig glad for, sier sportssjef Thomas Berntsen.

Har tatt store steg det siste året

Tistedalen-gutten har de siste kampene voktet buret for Sarpsborg 08 i Eliteserien.

- Jeg liker klubben og har tro på det vi gjør nå. Jeg tror det kan bli drit bra. Så står jeg jo nå, så det er klart det har litt å si, sier Vidtun Nilsen.

Som selv mener keeperen at han har tatt steg det siste året.

- Jeg er en keeper med mye mer selvtillit nå. Jeg har blitt en bedre keeper generelt og har blitt mye sterkere mentalt. Jeg må ta sjansen jeg har fått. Det er kjedelig at Anders Kristiansen har røket tommelen, men slik er fotballen, sier 22-åringen.

Saken fortsetter etter intervjuet med Vidtun Nilsen:

Sportssjef Berntsen liker godt utviklingen han har sett hos den unge haldenseren.

- Han har gjort en god jobb for oss. Simen har enorm fysikk og gode ferdigheter. Det er egentlig opp til han selv hvor god han vil bli, så skal vi selvsagt legge forholdene til rette for utvikling. At han er lokal og har gått gradene i klubben er selvsagt ekstra gøyalt, sier Berntsen.

Har tro på et 08 i toppen

Den nye kontrakten til Simen Vidtun Nilsen strekker seg fram til 31. juli 2025.

- Hvis vi fortsetter den veien her, kommer vi til å kjempe topp tre utover. Jeg har ambisjoner om å spille i Europa, men nå skal jeg spille bra i Sarpsborg 08, så får vi se hva som skjer på sikt. Jeg er veldig fornøyd med å ha forlenget her, sier han.

Annonse fra Eliteserien: