08s egen iron man går for fast plass - bli bedre kjent med Martin Høyland

Han vinner det som er av tester og legger ned en vanvittig innsats for laget. I 2023 går Sarpsborg 08s egen iron man for en fast plass i Sarpsborg 08-elleveren.

- Å være godt trent er veldig viktig for meg. Jeg har alltid vært dedikert med treningen. Jeg vil trene mye for å se hvor god jeg kan bli. Da tenker jeg at fysikk er en god del av det. Det å være godt trent må bare være en fordel, sier Martin Høyland.

Kjøp sesongkort for 2023 her!


Sørlendingen gikk til topps i Sarpsborg 08s interne fysiske test tidligere i vinter. I samme periode har nevnte Høyland også fått mer og mer spilletid.

- Oppkjøringen har vært positiv. For egen del har det blitt mer spilletid og det syns jeg er veldig gøy. Vi eksperimenterer med litt forskjellige posisjoner, men det tenker jeg bare er positivt. Jeg trives kjempegodt i Sarpsborg. Det er en fantastisk gruppe der jeg tror alle trives veldig bra, sier han.

Saken fortsetter etter videoen:

Utenom fotballen bruker Høyland mye tid med kjæreste og den nærmeste familien, men han er også i sluttfasen av et jusstudie.

- Jeg har ett år igjen av jusstudiet. Jeg nærmer meg å bli ferdigutdannet. Nå reduserer jeg litt på mengden på studiet, men jeg er så heldig at jeg er så nære slutten av utdanningen, sier han.

Reiseglad

27-åringen er også veldig glad i å benytte fritiden til å besøke nye destinasjoner. Han kommer også med et reisetips til turglade sarpinger.

- Sjekk ut Den Dominikanske Republikk - det var veldig bra! Det blir noen ferier når vi har tid fra fotballen. Da må man ut og utforske verden. Det liker jeg veldig godt. En avslappingsferie med strand og et godt hotell er fint, sier han.

Sikter mot topplassering

I 2023 håper Martin Høyland å slå fra seg i den blåhvite drakta. Han er sterk i troa på en kruttsterk sesong for laget.

- Mitt mål er å spille meg til en fast startplass og bidra til at Sarpsborg 08 kommer veldig høyt på tabellen. Jeg har virkelig tro på det vi driver med her. I perioder i fjor viste vi at vi hadde et veldig høyt toppnivå. Om vi klarer å stabilisere det, tror jeg vi kan havne veldig høyt.

Annonse fra Eliteserien: